De club ZGEEL

 1 verticale banner 1 Trooper

Bij ZGEEL (Zwemclub Geel) willen we iedereen een kans geven om zijn of haar zwemvaardigheden verder te ontwikkelen, of het nu op recreatief of op competitie niveau is. We hebben verschillende afdelingen waar u zich kan aansluiten. Hieronder staat een korte inleiding per afdeling, meer uitleg en nuttige gegevens zoals ondermeer de contactpersoon per afdeling kan je vinden door op de vetgedrukte afdelingsnamen of op door de knoppen te klikken hieronder (vb klik op Groenen als je meer over de competitiezwemmers wil weten)

  • Ben je minstens 4 jaar en wil je leren zwemmen dan is de ZWEMSCHOOL uw startpunt. Dit gaat van watergewenning tot het aanleren van rugslag en vrije slag (crawl). Na het behalen van een brevet van 25m vrije slag en 25m rugslag heb je meteen de mogelijkheid om naar onze niet-vergunninghouders of WITTEN over te gaan. Vraag eventueel meer uitleg bij het behalen van de brevetten.
  • Kan je 25m zwemmen in vrije slag en rugslag dan kan je terecht bij onze niet-vergunninghouders of WITTEN. Indien je niet van onze zwemschool komt maak je best een afspraak voor een testmoment (meer informatie hierover kan je hier vinden).
    We concentreren ons bij de witten op het verder aanleren van rugslag en vrije slag, alsook het aanleren van schoolslag. Van hieruit kan je verder groeien naar de competitiezwemmers of kan je ook gewoon blijven zwemmen als recreant.
  • Vanaf 9 jaar kan je, na een gesprek en eventuele test bij onze trainers, terecht bij onze competitiezwemmers of GROENEN. Bij deze zwemmers ligt de focus naast het plezier beleven aan de zwemsport ook een beetje meer op het competitieve. Alle zwemstijlen worden grondig aangeleerd.
  • Je bent minimum 18 jaar en zoekt een gezonde sport na een zware werkdag? Dan is een plaatsje bij de VETERANEN misschien de oplossing voor u. Heb je op latere leeftijd toch nog zin om competitie te zwemmen dan kan je dit doen bij onze MASTERS.
  • Kinderen met een beperking die willen leren zwemmen kunnen terecht bij onze G-ZWEMSCHOOL. Wij concentreren hier op het aanleren van verschillende zwemstijlen naar eigen kunnen.
  • Mensen met een beperking die reeds 25m kunnen zwemmen zijn welkom bij de G-ZWEMMERS. Deze groep bevat zowel recreatieve als competitie zwemmers.

Elke afdeling heeft dus verschillende normen om te kunnen/mogen starten. Neem contact op met de verantwoordelijke van de afdeling waarvoor je denkt in aanmerking te komen. Klik op 1 van onderstaande knoppen om naar de desbetreffende afdeling te gaan waar je onder meer de gegevens van de verantwoordelijke kan vinden.

Zwemschool Witten Groenen

Veteranen G-zwemschool G-zwemmers

De verantwoordelijke zal je een aansluitingsformulier laten invullen en ondertekenen. Hier vind je het alvast aansluitingsformulier. 

 

 

 

 

Voor het zwemseizoen september 2024-augustus 2025 zijn de lidgelden van Zwemclub Geel vastgelegd op de volgende bedragen:


- vergunninghouders (groenen): € 350,00
- masters: € 210,00
- niet-vergunninghouders (witten): € 200,00
- veteranen: € 185,00
- G-zwemmers: € 115,00
- G-zwemschool: € 200,00
- G-zwemmers (fysieke beperking): € 140,00

Vanaf een derde gezinslid wordt er een korting toegekend.
Het 3de gezinslid: korting van € 20,00.
Het 4de gezinslid: korting van € 40,00.
Vanaf het 5de gezinslid: korting van € 60,00.

zgeel